სიახლე

08-05-2019 :   მზადება კონფერენციისთვის

კალორიის განსაზღვრისთვის ავიღეთ საკვები პროდუქტის სხვადასხვა ნიმუში: ნოგოზი,მარილიანი ჩხირები, ცხიმიანი ბატიბუტი და ყველასათვის საყვარელი „ხრუსტიმი“.
დავიანგარიშეთ მათი წვის შედეგად გამოყოფილი სითბოს რაოდენობა და დავადგინეთ კვებითი ღირებულება.მიღებული შედეგები შევადარეთ ეტიკეტზე მოცემულ ინფორმაციას.

ნანახია 2301-ჯერ



კლუბი: ChemClub154

 

 

 

კონფერენცია

 

კვირის აქტივობა

უკვე გახსნილია

276

კლუბი

ვინ იქნება შემდეგი?

სტატისტიკა
სიახლეები: 765
პრეზენტაციები: 295
ექსპერიმენტები: 240