სიახლე

08-05-2019 :   მზადება კონფერენციისთვის

კალორიის განსაზღვრისთვის ავიღეთ საკვები პროდუქტის სხვადასხვა ნიმუში: ნოგოზი,მარილიანი ჩხირები, ცხიმიანი ბატიბუტი და ყველასათვის საყვარელი „ხრუსტიმი“.
დავიანგარიშეთ მათი წვის შედეგად გამოყოფილი სითბოს რაოდენობა და დავადგინეთ კვებითი ღირებულება.მიღებული შედეგები შევადარეთ ეტიკეტზე მოცემულ ინფორმაციას.

ნანახია 2132-ჯერ



კლუბი: ChemClub154

 

 

 

კონფერენცია

 

კვირის აქტივობა

უკვე გახსნილია

275

კლუბი

ვინ იქნება შემდეგი?

სტატისტიკა
სიახლეები: 756
პრეზენტაციები: 287
ექსპერიმენტები: 238