სიახლე

19-04-2019 :   საკვებ პროდუქტებში წყლის შემცველობის განსაზღვრა

2019 წლის19 აპრილს შედგა კლუბის მორიგი შეხვედრა. ჩატარდა ექსპერიმენტი საკვებ პროდუქტებში წყლის შემცველობის განსაზღვრაზე.წარმოდგენილი იყო სხვადასხვა საკვები პროდუქტები და უწყლო სპილენძის სულფატის გამოყენებით გამოიკვლიეს თითოეული პროდუქტი.მუშაობა საინტერესოდ და სახალისოდ წარიმართა.

ნანახია 2705-ჯერ



კლუბი: მანგანუმი

 

 

 

კონფერენცია

 

კვირის აქტივობა

უკვე გახსნილია

275

კლუბი

ვინ იქნება შემდეგი?

სტატისტიკა
სიახლეები: 755
პრეზენტაციები: 287
ექსპერიმენტები: 238