ქიმიური ექსპერიმენტები
30-11--0001 ჭარბწონიანი ადამიანთათვის განკუთვნილი შოკოლადიპრობლემის გადასაჭრელად ჩავატარეთ კვლევა ,ბარამბოს წარმოებულ ორი სახეობის შოკოლადზე 1. რძიანი შოკოლადი 2. მუქი შოკოლადი კვლევისათვის გამოვიყენეთ შოკოლადის ხსნადობა აცეტონში , მუშაობა ჩატარდა ჯგუფურად ,ვიზუალურად აღმოჩნდა რომ რძიან შოკოლადში ცხიმის შემცველობა უფრო მაღალი იყო , რაც დადასტურდა ცდის შედეგად გამოყოფილი ცხიმის აწონვის შედეგად.
ნანახია 1698-ჯერ