ქიმიური ექსპერიმენტები

30-11--0001 ჭარბწონიანი ადამიანთათვის განკუთვნილი შოკოლადი

პრობლემის გადასაჭრელად ჩავატარეთ კვლევა ,ბარამბოს წარმოებულ ორი სახეობის შოკოლადზე 1. რძიანი შოკოლადი 2. მუქი შოკოლადი კვლევისათვის გამოვიყენეთ შოკოლადის ხსნადობა აცეტონში , მუშაობა ჩატარდა ჯგუფურად ,ვიზუალურად აღმოჩნდა რომ რძიან შოკოლადში ცხიმის შემცველობა უფრო მაღალი იყო , რაც დადასტურდა ცდის შედეგად გამოყოფილი ცხიმის აწონვის შედეგად.

ნანახია 377-ჯერ